Werkzaamheden

Bestrating

Jovara uit Vijfhuizen is gespecialiseerd in sierbestrating. Welke sierstenen of patronen u ook in gedachten hebt, wij maken van uw bestrating een prachtig plaatje.

Een speelse tuin bestraten, een leuke stoep of een mooie oprit bij uw woonhuis? Een functioneel parkeerterrein bij uw bedrijfspand? U vraagt, wij leggen!

Ook voor grootschalige bestrating en machinaal straatwerk kunt u bij Jovara terecht. Kiest u voor bestrating ‘onder de hamer’, dan kiest u voor ouderwets vakwerk. Zo’n traditioneel gelegde bestrating oogt niet alleen mooier dan machinaal straatwerk, maar gaat ook veel langer mee.

Werkzaamheden bestrating Jovara

Sloopwerk

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat na het sloopwerk geen puinhoop achterlaat? Laat dan Jovara uw sloopwerk doen. Wij slopen alles op een nette manier en we kunnen bij het slopen van een gebouw ook het uitgraven van de fundering verzorgen. Al het puin en ander afval wordt door ons afgevoerd. Ook op moeilijk bereikbare plaatsen kunnen wij sloopwerk voor u verrichten en/of containers voor het sloopafval plaatsen.

Werkzaamheden sloopwerk Jovara

Grondwerk

Bij Jovara kunt u voor de meest uiteenlopende grondwerken terecht. Wij geven hieronder wat voorbeelden. Staat uw klus er niet bij? Neem dan gerust contact met ons, want er kan nog veel meer!

Een greep uit ons grondwerk:

  • Uitgraven van vijvers
  • Uitgraven van de tuin
  • Egaliseren van de tuin en/of oprit
  • Graven van bouwputten
  • Rioleringswerkzaamheden
  • Graven van sleuven
  • Graven van watergangen

Werkzaamheden grondwerk Jovara

Vlonders en beschoeiingen

Vlonders en beschoeiingen kunnen de uitstraling van uw tuin een ‘boost’ geven: ineens is uw tuin niet zomaar een tuin, maar iets bijzonders. Denk bijvoorbeeld aan een vlonder als terras of steiger. Beschoeiingen beschermen uw oever tegen het afbrokkelen van aarde en kunnen ook gewoon mooi zijn. Jovara plaatst beschoeiingen vanaf het land en vanaf het water. Wij komen graag bij u langs om de situatie ter plaatse te bekijken en u te adviseren over praktische en mooie oplossingen binnen uw budget.

Werkzaamheden vlonders en beschoeiingen Jovara

Tuinaanleg

Jovara denkt als vakkundige hovenier graag met u mee over ontwerp en aanleg van de tuin bij uw woonhuis of bedrijfspand. Wij verzorgen niet alleen de complete tuinaanleg (grondwerk en beplanting), maar we kunnen ook schuren, tuinhuisjes, veranda’s, overkappingen en een schutting plaatsen. Daarbij houden we uiteraard rekening met uw wensen en de mogelijkheden van uw tuin.

Vooraf maken wij een tuinplan, waarop u de beplanting, inrichting, bestrating en verlichting kunt zien. We bespreken het plan met u, passen het desgewenst aan en gaan na goedkeuring aan de slag! Zo hebben al vele tuinen onder onze handen een verrassende metamorfose ondergaan en vele zullen volgen! Jovara verwelkomt u graag als nieuwe klant.

Diensten tuinaanleg