Vlonders

Ga voor een beetje extra

Woont u aan het water of hebt u een vijver in de tuin en wilt u graag iets extra’s toevoegen aan uw tuin? Hebt u al vlonders in de achtertuin liggen, maar dienen deze dringend vervangen te worden? Bel ons gerust eens op en vraag ons om langs te komen. Jovara uit Vijfhuizen helpt alle klanten die willen aan professionele vlonders en beschoeiingen. Wij zijn onder meer actief in Hoofddorp, Badhoevedorp, Haarlem, Beverwijk, Amsterdam en Heemstede. U kunt bij ons terecht voor allerlei werk in uw tuin, van volledige tuinaanleg tot sierbestrating van stoepjes en paadjes. Een vlonder of beschoeiing geeft uw tuin echter net dat beetje extra dat het onderscheidt van alle andere tuinen.

Neem een uniek terras

Indien u interesse hebt, kunt u het beste eens even bellen met ons behulpzame personeel. We maken dan een afspraak en komen eens bij u langs om te zien hoe de situatie ervoor staat en wat u precies wilt dat wij voor u doen. Vervolgens gaan we aan de slag en maken een planning voor mooie nieuwe vlonders of beschoeiing. Zo hebt u een uniek terras of aanlegsteiger indien u graag met de boot een rondje maakt vanuit uw achtertuin. Met een professionele beschoeiing beschermt u bovendien de oever in uw tuin tegen afbrokkelen. Ook ziet het er simpelweg mooi en professioneel uit, zeker als u het door onze vakmensen laat doen. U vindt gewoon niet zo snel zulke mooie vlonders in de buurt van Vijfhuizen.

Vlonders

Ervaar onze klantvriendelijke aanpak

Of we nu vlonders of een oprit aanleggen, voor ons is klantgerichtheid altijd zeer belangrijk geweest. Wij weten als geen ander dat de klant koning is en we zijn uiteindelijk altijd in uw tuin bezig om deze meer naar uw zin te maken. Daarom kunt u te alle tijden bij ons terecht met al uw wensen, opmerkingen en feedback. Wij proberen altijd samen tot een oplossing te komen en wij zullen niet achter uw rug langs gaan. Dit voorkomt nare verrassingen en vervelende situaties. Want hoe zeker wij ook zijn van de kwaliteit van onze vlonders, wij vinden het nog veel belangrijker dat uw er tevreden mee bent.

Kijk gerust even rond

Wilt u graag wat meer weten over onze werkzaamheden in Hoofddorp, Badhoevedorp, Haarlem, Beverwijk, Amsterdam en Heemstede? Neem eens een kijkje op onze website en klik dan ook gelijk op vlonders. U ziet hier meteen wat voorbeelden van het vakwerk dat wij leveren. Voor een betere indruk belt u ons op en vraagt u naar onze vlonders.