Tuinaanleg

Kies voor de hoogste kwaliteit

Komt u toevallig uit Hoofddorp, Badhoevedorp, Haarlem, Beverwijk, Amsterdam of Heemstede en bent u op zoek naar een tuinman? Wat dacht u ervan om uw tuin direct een grondige opknapbeurt te geven? Hebt u zojuist een nieuwe woning gekocht en bent u niet tevreden met de staat van de tuin? U kunt natuurlijk één voor één alle elementen gaan vervangen, maar u kunt ook direct voor professionele tuinaanleg kiezen. Jovara uit Vijfhuizen is uw specialist als het aankomt op het ontwerpen en aanleggen van de perfecte tuin. Met onze vele jaren aan ervaring, zorgen wij ervoor dat uw tuin er precies zo uit zal zien als u het in gedachten hebt. Dat is tuinaanleg van de hoogste kwaliteit.

Tuinaanleg

Ervaar onze klantvriendelijke werkwijze

Indien u interesse hebt, neemt u direct contact op. Bel even met een vriendelijke medewerker of stuur ons een berichtje. Wij gaan graag om de tafel zitten en bespreken alle opties binnen de tuinaanleg. Zo bedenken wij samen met u, hoe u wilt dat uw tuin er uit komt te zien. Uw wensen, eisen en verwachtingen staan centraal binnen het ontwerp dat wij opstellen. Pas zodra u helemaal tevreden bent met het ontwerp dat we u laten zien, begint de daadwerkelijke tuinaanleg. Het klinkt misschien gek, maar dit leidt uiteindelijk tot de snelste resultaten aangezien iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Ook voorkomt het vervelende ontdekkingen en zorgt het voor een betere samenwerking.

Laat uw droomtuin aanleggen

Tuinaanleg bestaat, zoals het woord zegt, uit het aanleggen van een nieuwe tuin. Zo doen wij het grondwerk en planten wij nieuwe bloemen, bomen en heggen waar u wenst. Maar wij kunnen u ook helpen met constructies zoals schuttingen, tuinhuisjes en schuurtjes. Wij kunnen u zelfs aan een beetje extra helpen met een prachtige beschoeiing of vlonders, indien u water in de tuin hebt. Als u uw tuinontwerp en tuinaanleg door ons laat doen, weet u zeker dat u kwaliteit voorgeschoteld krijgt. Op onze website kunt u alvast een aantal voorbeelden van onze werkzaamheden bekijken die bewijzen dat onze experts weten hoe ze een tuin onder handen moeten nemen.

Vraag een persoonlijke offerte aan

Dus wilt u graag een professionele onderneming inschakelen voor uw tuinaanleg en woont u in één van de onderstaande steden:

  • Hoofddorp
  • Badhoevedorp
  • Haarlem
  • Beverwijk
  • Amsterdam
  • Heemstede

Neem dan direct contact op en vraag ons naar een persoonlijke offerte in tuinaanleg. Wij komen graag eens langs voor een kennismakingsgesprek en om een mooie samenwerking aan te gaan.