Tuin bestraten

Kies voor kwaliteit

Welkom bij Jovara uit Vijfhuizen, uw specialist in sierbestrating en bestraten in de omgeving. Of het nu gaat om een parkeerterrein voor uw kantoor, een mooi ouderwets stoepje voor uw voordeur, een met de hand aangelegde oprit voor uw woonhuis, of een authentiek ogend tuinpaadje of een complete tuin bestraten, geen klus is ons te dol. Wij helpen u met plezier uw tuin te bestraten. Sierbestrating is immers onze specialiteit en wij verrichten ook allerlei andere werkzaamheden in de tuin, dus wij doen niets liever. U kunt onze hulp inschakelen in en rondom Hoofddorp, Badhoevedorp, Haarlem, Beverwijk, Amsterdam en Heemstede. Hieronder vindt u meer informatie over ons werk.

Ontdek onze professionele aanpak

Wij werken met zowel particulieren als bedrijven en wij hebben door de jaren heen dan ook veel ervaring opgedaan in de meest uiteenlopende situatie op het gebied van bestraten. Wij kunnen u met al deze kennis en praktische inzichten helpen ongeacht uw eigen project. Wij hebben het allemaal gezien van de meest ambitieuze en grootschalige plannen tot kleine en huiselijke ideeën. Wij beschikken over de juiste machines en mankracht om grote projecten uit te voeren, maar wij kunnen ook ‘onder de hamer’ met de hand uw tuin bestraten. U kunt het zo gek niet bedenken, of wij kunnen u er wel mee helpen. U kunt dus het beste even contact opnemen met uw situatie en plannen in uw tuin en dan kunnen wij de verdere voortgang samen met u bespreken.

Ervaar onze klantgerichte werkwijze

Een tuin bestraten is lang zo gek niet als het klinkt. Wij hebben al vele klanten geholpen met een mooi en met de hand aangelegd pad in de tuin en zij waren hier allemaal uiterst tevreden mee. Wij zouden u graag helpen met de kennis die wij hierbij hebben opgedaan. Onze klanten zijn namelijk heel erg belangrijk voor ons en uw wens staat centraal binnen ons bedrijf. Wij beseffen maar al te goed dat we uw grond bestraten en wij hebben dan ook altijd oor naar uw wensen, opmerkingen en feedback. Bovendien maken we duidelijke afspraken voordat we aan de slag gaan zodat we later niet voor vervelende verrassingen komen te staan.

Meer weten?

Wilt u graag wat meer weten over een tuin bestraten? Op onze website kunt u wat meer informatie vinden over ons werk. Ook kunt u even contact opnemen met ons vriendelijke personeel. Zij vertellen u meer over bestraten en wat wij precies in uw tuin in Hoofddorp, Badhoevedorp, Haarlem, Beverwijk, Amsterdam of Heemstede kunnen doen.

Tuin bestraten