Schutting plaatsen

Schutting plaatsen

Maak uw gedachten tot werkelijkheid

Woont u in Hoofddorp, Badhoevedorp, Haarlem, Beverwijk, Amsterdam of Heemstede en wordt het tijd om de tuin van een onderhoudsbeurt te voorzien? Wilt u een nieuwe schutting plaatsen, maar weet u niet zo goed hoe dit in zijn werk gaat? Moet de tuin sowieso ingrijpend veranderd worden en zoekt u een bedrijf dat naast een mooie schutting, bijvoorbeeld ook een nieuw tuinhuisje of schuurtje kan plaatsen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Jovara uit Vijfhuizen helpt al jarenlang al haar klanten aan de mooiste tuinen. Van de tuinpaadjes tot aan de heggen, wij helpen tuinen er precies zo uit te laten zien zoals u het in gedachten hebt.

Ervaar onze klantgerichte aanpak

Indien het tijd is om uw tuin eens flink op te knappen, dan kunt u het beste even bij ons aankloppen. Wij gaan dan met u om de tafel zitten en praten met u over uw verwachtingen, eisen en wensen voor een nieuwe tuin. Van schutting tot bomen en van grindpad tot tuinhuisje. Met deze informatie zullen wij vervolgens een plan opstellen, wat we uiteraard nog eens met u zullen overleggen. Pas zodra u helemaal tevreden bent met alle onderdelen die we zullen plaatsen, gaan wij aan het werk in uw tuin. De ervaring leert dat dit het snelste resultaten oplevert en bovendien zult u achteraf niet teleurgesteld zijn met het resultaat. Een schutting plaatsen is niet altijd zo eenvoudig als het lijkt.

Neem de tuin onder handen

Wij verzorgen met plezier uw gehele tuinaanleg voor u. Dit betekent bijvoorbeeld dat wij uw grondwerk doen en de beplanting verzorgen. Het betekent echter ook dat wij onder meer de volgende onderdelen kunnen plaatsen in uw tuin:

  • Schuur
  • Tuinhuisje
  • Veranda
  • Overkapping
  • Schutting

Onze professionele werknemers zorgen ervoor dat alles precies zo loopt als afgesproken en mochten er toch nog onvoorziene problemen ontstaan dan houden wij u hier uiteraard van op de hoogte. Het blijft immers uw tuin. Overigens kunt u ook bij ons terecht als zakelijke klant, wij verzorgen graag de tuin van uw kantoor. Ook dan doen wij meer dan alleen een schutting plaatsen.

Vraag het ons!

Wilt u graag dat wij een veranda of schutting plaatsen in uw tuin? Moet er een nieuwe heg worden aangelegd? Bent u slechts op zoek naar advies over waar u het nieuwe schuurtje moet plaatsen? Wij helpen u graag verder. Neem even contact op met onze behulpzame medewerkers en leer alles wat u moet weten van voetpad tot schutting.