Grondwerk

Ontdek ons werk onder de grond

Welkom bij Jovara uit Vijfhuizen, uw specialist op het gebied van al uw grondwerk. Wij hebben veel ervaring met deze speciale werkzaamheden en wij kunnen u helpen als geen ander in de omgeving. Geniet van de kennis en het praktische inzicht van onze deskundige medewerkers en ervaar onze uiterst professionele en klantgerichte werkwijze. U kunt ons inschakelen voor al uw grondwerk in en rondom Hoofddorp, Badhoevedorp, Haarlem, Beverwijk, Amsterdam en Heemstede. Hieronder vindt u wat meer informatie over wat de werkzaamheden nu precies inhouden en over hoe wij eigenlijk te werk gaan. Voor een persoonlijke offerte kunt u terecht op onze website.

Bekijk ons populairste werk

Grondwerk is uiterst flexibel werk en is eigenlijk dan ook een verzamelnaam voor allerlei werkzaamheden die te maken hebben met het uitgraven en plaatsen van ondergrondse constructies. Hieronder vindt u een overzicht van het grondwerk dat wij het meeste uitvoeren bij u in de buurt:

  • Wij worden veelal ingezet om vijvers uit te graven
  • Ook moeten wij vaak tuinen uitgraven
  • Wij kunnen gemakkelijk uw tuin en/of oprit egaliseren
  • Dikwijls graven wij bouwputten
  • Wij hebben ervaring met allerlei rioleringswerkzaamheden
  • Soms worden wij ingezet om sleuven te graven
  • Ook hebben wij in het verleden al vele watergangen gegraven

Zoals u kunt zien, zijn dit zeer uiteenlopende werkzaamheden die alleen een relatie met ondergronds werk delen. Wij hebben echter ervaring met al dit werk en wij hebben de juiste mensen en materialen om dit alles ook voor u te verrichten. En dat tegen zeer scherpe prijzen.

Vraag ons naar andere werkzaamheden

Hierboven ziet u een lijstje van het grondwerk dat wij het vaakst uitvoeren. Bent u op zoek naar een vorm die hier niet vermeld staat? Geen zorgen, er is een grote kans aanwezig dat wij ook de door u beoogde werkzaamheden al wel eens verricht hebben. U kunt het beste even contact met ons opnemen en vragen naar de mogelijkheden en voorwaarden. Wanneer u ons uitlegt wat u precies verlangt, kan ons professionele personeel hiermee aan de slag en kunnen we binnen een mum van tijd een mooie persoonlijke offerte voor u opstellen op het gebied van grondwerk.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u graag wat meer weten over onze ervaringen met grondwerk? Op onze website kunt u meer informatie vinden en u kunt natuurlijk ook even contact opzoeken. Wij vertellen u graag meer over ons grondwerk in Hoofddorp, Badhoevedorp, Haarlem, Beverwijk, Amsterdam en Heemstede. Bovendien is het aanvragen van een persoonlijke offerte geheel vrijblijvend.