Bestrating

Neem een voorproefje

Wilt u graag een nieuwe oprit laten aanleggen voor het kantoor van uw bedrijf? Bent u op zoek naar een authentiek ogend tuinpaadje in uw achtertuin of moeten er nieuwe parkeerplaatsen aangelegd worden? Voor al uw wensen op het gebied van bestrating is er Jovara uit Vijfhuizen. Wij zijn onder meer actief in Hoofddorp, Badhoevedorp, Haarlem, Beverwijk, Amsterdam en Heemstede. Wij kunnen u ondersteunen in het aanleggen van alle denkbare bestrating. Wij hebben veel ervaring en leveren altijd vakwerk op maat. Voor een voorproefje van de kwaliteit die wij leveren kunt u eens onder het kopje ‘foto’s’ bovenaan onze website kijken.

Ervaar ons werk zelf

Wij zijn al vele jaren actief in bestrating en hebben inmiddels al ontelbare paadjes, wegen, opritten, parkeerterreinen en stoepen aangelegd. Wij hebben verschillende vaklui en methoden tot onze beschikking staan zodat we u optimaal kunnen helpen in uw project, maar de kwaliteit van het eindresultaat is altijd gegarandeerd. Zo kunnen wij een parkeerterrein voor uw kantoor aanleggen met behulp van machines en ander materiaal dat komt kijken bij een grootschalige operatie. U kunt echter ook aangeven dat u liever een kleinschalige werkwijze hebt, zodat we met de hand uw tuinpad of stoepje aanleggen. Dit geeft dat echte authentieke en vakkundige gevoel dat bestrating zo sierlijk kan maken. Een op deze manier traditioneel aangelegde weg gaat bovendien heel lang mee. Vraag ons maar eens naar ‘onder de hamer’ straatwerk voor meer informatie hierover.

bestrating

Ontdek ons geheim voor succes

In onze bestrating werkwijze staan twee principes centraal: een professionele aanpak en klantgericht werken. Zoals gezegd kunnen wij particuliere en zakelijke klanten helpen met alle klussen, ongeacht de grootte. Wij beschikken over het netwerk en de arbeidskracht om de meest ambitieuze projecten tot een succesvol einde te brengen, maar wij hebben ook de vakmensen om een kleine klus een grote uitstraling te geven. Wij werken graag nauw samen met onze klanten en wij luisteren graag naar uw wensen en uw feedback. Vraag ons gerust naar een unieke vorm van bestrating, want niets is ons te dol.

Meer weten?

Dus woont u in Hoofddorp, Badhoevedorp, Haarlem, Beverwijk, Amsterdam of Heemstede en bent u op zoek naar professionele bestrating? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kijk gerust even verder op onze website en bekijk ons werk uit het verleden. U kunt ook direct contact opnemen met ons klantgerichte personeel dat u met plezier meer vertelt over onze werkwijze en onze werkzaamheden in bestrating.